Українськи військові на Херсонщині відпрацьовують ведення оборонного бою / Фото

16:00 27.01.2021

На Херсонщині, в районі виконання бойових завдань на позиціях тривають щоденні тренування особового складу щодо відбиття збройного нападу противника.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на службу зі зв'язків з громадськістю Командування Об'єднаних сил ЗС України.

За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, підтримання бойової готовності та навченості військовослужбовців угрупування військ, яке підпорядковане Командуванню та несе бойову службу на півдні нашої країни, є пріоритетними складовими виконання завдань з підтримання теріторіальної цілосності держави.

«Під керівництвом досвідчених командирів взводів і рот, військовслужбовці відпрацьовують питання організації зв’язку та взаємодії між підрозділами, злагодженості та оперативного реагування на зміну обстановки під час ведення оборонного бою», – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

На переконання командувача, особовий склад добре справляється з поставленими завданнями, демонструючи високий рівень професійної майстерності та доводить свої дії до автоматизму", - йдеться в повідомленні.

Фото: Командування Об'єднаних сил ЗС України

Ще на цю тему