Україна та Азербайджан обговорили надання взаємної міжнародно-правової допомоги

18:01 17.11.2020

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Ельмірою Ахундовою обговорили питання надання взаємної міжнародно-правової допомоги.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

«У вівторок, 17 листопада 2020 року, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова провела зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Ельмірою Ахундовою. Вони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва, а також надання взаємної міжнародно-правової допомоги», – сказано у повідомленні.

Так, Венедіктова наголосила, що в ОГП відкриті до співпраці і зі свого боку гарантують швидку реакцію на питання, які виникають у рамках надання міжнародно-правової допомоги.

«Ми завжди діяли і продовжуватимемо рухатися у чітких рамках міжнародного правового поля та українського законодавства», – наголосила Генеральний прокурор.

Посол завірила, що Азербайджан також зацікавлений у розвитку міжнародних відносин та зауважила, що Генеральний прокурор Азербайджанської Республіки висловив намір особисто зустрітися з Іриною Венедіктовою для поглиблення співпраці.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова обговорила з головою Служби безпеки України Іваном Бакановим протидію корупції та подальші кроки для подолання її проявів.

Ще на цю тему