Україна і надалі успішно розвиватиме стратегічне партнерство з США - Кулеба

15:15 05.11.2020

Україна розвиватиме стратегічне партнерство з США незалежно від результатів виборів у цій країні, оскільки підтримка України в Сполучених Штатах базується не на персоналіях, а на системній підтримці і Демократичної, і Республіканської партій, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«Незважаючи на те, що наразі дуже багато різних коментарів, прогнозів про те, якими будуть відносини США з Україною після перемоги того чи іншого кандидата, я хочу висловити офіційну нашу позицію, яка полягає в тому, що який би вибір не зробив американський народ, ми успішно розвиватимемо і надалі стратегічне партнерство між США та Україною. У цьому немає жодних сумнівів, тому що підтримка України в Сполучених Штатах базується не на персоналіях, а на системній підтримці, яку ми відчуваємо і маємо і в Демократичній партії, і в Республіканській партії США», –сказав Кулеба на онлайн-брифінгу в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Глава МЗС наголосив, що ніхто і ніщо не зможе зупинити розвиток відносин України і США, підтримку США територіальної цілісності України і боротьбу з російською агресією.

Ще на цю тему