Миколаївське конструкторське бюро розробило проєкт буксира для компанії Damen

18:00 08.04.2020

Одним з проєктів Миколаївських судноконструкторів з компанії MDEM “Marine Design Engineering Mykolayiv” стала робота багатофункціональним буксиром-штовхачем SHOALBUSTER ShB 3514.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на сторінку компанії у facebook.

Проєкт SHOALBUSTER ShB 3514 – багатофункціональний буксир-штовхач для виконання буксирних та швартових операцій, підтримки та обслуговування вітроелектростанцій. Довжина буксиру становить 35.55 метра, а водотоннажність 499 тонн. Швидкість ходу судна 13 вузлів. Екіпаж судна – 12 членів команди та 8 гостей.

Буксир Shoalbuster 3514 є першим дизель-електричним у класі лінійки Damen Shoalbuster, і на сьогодні – один із найбільших й найбільш потужних суден в класі DP2, IMO TIER 3. Відкрита корма робить судно придатним для прокладки кабелю, а потужний кран спроможний підняти широкий асортимент вантажу та обладнання.

Проєкт був виконаний з мінімальним пакетом документації для виготовлення на заводі. Поставка включала повну 3Д модель судна, завдяки чому, завод отримав можливість генерувати всю необхідну інформацію на місті, що дозволило скоротити цикл виробництва судна.

Ще на цю тему