Постанову про проведення ПА НАТО в Києві офіційно опублікували

13:41 03.05.2019

Постанову № 2705-VIII про проведення Парламентської асамблеї НАТО в Києві навесні 2020 року опублікували в офіційному парламентському виданні «Голос України».

Про це повідомляє «Слово і Діло».

НАТО посилює присутність у Чорному морі. Які плани РФ та як захиститись Україні?Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс стурбований агресивною поведінкою Росії й нарощує свою присутність у Чорному морі.16 квітня 2019, 11:30

Постанова передбачає проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в період з 22 по 25 травня 2020 року в Києві.

Згідно із документом, у Верховній Раді мають створити Організаційний комітет із підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО. Головою комітету призначили спікера ВРУ Андрія Парубія.

Організаційний комітет в двотижневий термін повинен затвердити план заходів з підготовки та проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору.

Нагадаємо, 25 квітня Верховна Рада погодила проведення весняної сесіїПарламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору 235 голосами народних депутатів.

У четвер, 2 травня, постанову було підписано.

Ще на цю тему