Одеський порт зустрів американських туристів першого Дніпровського круїзу на т/х VIKING SINEUS / Фото

13:28 24.05.2018

24 травня вранці зайшов в Одеський порт і ошвартувався біля 15 причалу морського вокзалу круїзний теплохід VIKING SINEUS типу річка-море.

На борту судна подорожують 186 туристів з США, повідомляє прес-служба адміністрації Одеського порту.

Як розповів представник агентуючої компанії, в даний момент лайнер здійснює перший в цьому сезоні круїз по Дніпру між Києвом і Одесою з заходами у Кременчук, Дніпро, Запоріжжя та Херсон. Програма завершення туру в Південній Пальмірі розрахована на три дні і включає тематичні екскурсії, в т. ч. «Єврейську Одесу», відвідування вистави в Національному академічному театрі опери та балету, поїздку в Білгород-Дністровський. Тут же в Одесі планується зміна пасажирів і початок круїзу в зворотному напрямку. Таким чином VIKING SINEUS простоїть в морській столиці України 7 днів.

Найбільша в світі компанія річкових круїзів, швейцарська Viking Cruises, зайшла на український ринок в 2014 році організацією круїзів по Дніпру на судні Viking Sineus (колишн. «Михайло Ломоносов»). У сезонах 2015-17 рр. вказане судно стояло в Одесі. У минулому році з'явилася інформація про початок продажів у США Дніпровських круїзів на т/х Viking Sineus в сезоні 2018 року. Спочатку було анонсовано десять 11-денних турів. Пізніше з'явилася інформація, що круїзів буде 14.

Фото port. odessa. ua

Ще на цю тему