В Криму російські кредитори почали вилучати майно сепаратистов Німетуллаєвих

16:54 25.04.2018

Відомий своїми антиукраїнськими виступами колишній глава Генічеської РДА Німетуллаєв С.Н. настільки захопився придуманою для нього російськими кураторами роллю «шоу – мена», який виступає на пропагандистських каналах та сторінках у соцмережах, що прогавив рішення російського суду про стягнення з його сина Рустема боргу на суму біля 40 млн. російських рублів та відповідно арешту «родинного» майна.

 Як стало відомо vizit.ks.ua, це тільки частина боргових зобов’язань родини Німетуллаєвих в «російському Криму» (доречі все родинне (читай награбоване) майно зареєстровано саме на Рустема), які складають понад 700 тис. дол. США.

При цьому, на даний час, російські кредитори, «піклуючись про безпеку» «колаборантів – боржників», вже розпочали процес вилучення майна, зокрема лишивши Німетуллаєвих їх вартісних іграшок – тюнінгованих «Мерседесів – Майбахів» батька та сина.

 Це й не дивно, бо людина, яка навіть фактично не вміє писати, довірившись російським кураторам, мабуть бездумно сподівалась на всіляку їхню підтримку, в тому числі і у вирішенні фінансових питань. Але сталося не як гадалося…

 На фоні політичного та фінансового банкрутства Німетуллаєвих, очікуємо на більш рішучі дії і української правоохоронної системи задля знешкодження каналів фінансування сепаратиста Німетуллаєва, які ще залишилися в нього в Генічеському районі Херсонської області.

Ще на цю тему