За минулу добу у зоні АТО загинули 2 військовослужбовці, ще 2 поранені

09:21 17.10.2017

За минулу добу у зоні проведення АТО бойовики 36 разів обстріляли позиції ЗСУ, двоє українських бійців загинули, ще двоє отримали поранення.

"Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка продовжила загострюватись. Противник й надалі сконцентрував вогневу активність на Донецькому напрямку", -  передає УНН з посиланням на прес-службу штабу АТО.

На Донецькому напрямку увечері бойовики двічі упродовж декількох годин обстрілювали з гранатометів і кулеметів позиції біля шахти Бутівка.

На Приморському напрямку проросійські найманці тричі з гранатометів і кулеметів, і один раз з мінометів калібру 82 міліметрів, били по українських опорних пунктах на підступах до Водяного. А близько 18 години – застосовували 120-міліметровий міномет біля Павлополя. Крім того, майже опівночі, ворог з озброєння БМП обстріляв українські позиції у районі Новотороїцького. 

На Луганському напрямку бойовики застосовували стрілецьку зброю на підступах до Новоолександрівки та Попасної. А протитанкові гранатомети та кулемети були застосовані неподалік Станиці Луганської та Валуйського.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 36 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО 28 разів вогнем із піхотного озброєння жорстко придушували активність противника. Унаслідок бойових дій один український захисник загинув. Ще один отримав смертельні поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Двох бійців було поранено", - повідомили у штабі.

Теми:

Ще на цю тему