ВМС застосували зброю, щоб не дозволити невідомим потрапити на військовий об'єкт

20:43 12.09.2017

Військово-морські сили (ВМС) із застосуванням зброї попередили спробу проникнення невідомих на територію військового об'єкту.

Про це йдеться в повідомленні ВМС на сторінці в Facebook, передають Українські Новини.

"11 вересня особовий склад наряду однієї з військових частин ВМС своїми чіткими і рішучими діями попередив спробу проникнення невідомих осіб на територію військового об'єкту. Підозрювані були зупинені попереджувальним пострілом угору. За попередньою інформацією, вони намагалися проникнути на територію з метою викрадення дорогоцінних металів, тобто з метою наживи", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим ВМС застерігає від провокаційних дій поряд з військовими частинами.

ВМС звертає увагу громадян на те, що військові об'єкти охороняються збройним особовим складом, який, згідно з чинним законодавством, має право застосовувати зброю.

Військово-морські сили закликають з розумінням поставитися до тимчасових незручностей у зв'язку з пересуванням колон бойової техніки.

Разом з тим, ВМС інформують про відповідальність за ведення фото - і відеозйомки військової техніки, режимних військових об'єктів Збройних сил і про те, що в районі проведення навчань, над військовими частинами, об'єктами і полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті, а особи, які здійснювали запуск, будуть затримані і притягнуті до відповідальності.