Повітряні сили ЗСУ приведені у бойову готовність - Міноборони

14:15 12.09.2017

Майже всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені у бойову готовність з метою перевірки.

Про це повідомляє офіційний веб-сайт Міноборони, передає Укрінформ.

"З метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням майже всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені у бойову готовність", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час виконання цих заходів здійснюється призов на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої та другої черг для доукомплектування цих військових частин до повних штатів.

Особлива увага у ході зборів приділяється спроможності військових частин організовано прийняти особовий склад запасу та організації всебічного забезпечення. Також з резервістами буде проведено низку занять з індивідуальної підготовки.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 12 вересня, по всій території України розпочалися командно-штабні навчання "Непохитна стійкість 2017". У зв'язку з цим в районі проведення навчань над військовими частинами, об'єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

Ще на цю тему