У окупованому Криму подали заявки на фінансову допомогу понад 3,7 тис. бізнесменів

12:21 25.02.2021

Сергій Аксенов стверджує, що у окупованому Криму подали заявки на фінансову допомогу понад 3,7 тисячі бізнесменів, які постраждали через фінансову кризу, викликану коронавірусною інфекцією.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Здійснено першу у поточному році виплату субсидії за списком найбільш постраждалих в умовах поширення коронавірусної інфекції організацій і індивідуальних підприємців. 332 організації та ВП отримають сьогодні кошти на свої рахунки в загальній сумі близько 311 мільйонів рублів. Бізнес активно подає заявки на отримання регіональної субсидії. На сьогодні отримані заявки від 3733 суб'єктів господарювання, які постраждали за період з червня по грудень 2020 року», – повідомив Аксенов.

За його словами, в першу чергу субсидія надається підприємствам громадського харчування, культурно-розважального дозвілля, спорту, пасажирських перевезень, зоопарків, туризму і в супутніх сферах.

Нагадаємо, у окупованому Криму «депутати парламенту» схвалили бюджет на 2021 рік з дефіцитом в 1,4 млрд рублів.

«Міністр» курортів і туризму Вадим Волченко в 2020 році заявляв, що санаторно-курортній галузі Криму потрібні цільові програми та субсидії.

Ще на цю тему