В окупованому Криму побили дружину і дочку українського політв'язня Приходька, - Тягнибок

15:00 04.01.2021

В окупованому Криму невідомі побили дружину і дочку українського політв'язня Олега Приходька.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці повідомив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, інформує Цензор.НЕТ.

«В окупованому Криму скоєно напад на дочку і дружину в'язня Кремля Олега Приходька. Невідомі жорстоко побили жінок біля їхнього будинку за підтримку Олега», - написав Тягнибок.

Нагадаємо, 8 лютого 2019 року співробітники кримського главку ФСБ провели обшук у Олега Приходька в окупованому селі Оріхове Сакського району. Силовики вилучили у нього українську символіку, прапори партії «Свобода», червоно-чорні прапори, портрет Степана Бандери, техніку і домашні CD-диски. Після обшуку Приходька відвезли до Сімферополя, де допитували, розпитуючи про його діяльність і зв'язки на материковій частині України. 10 жовтня окупанти затримали проукраїнського активіста Приходька. Підконтрольний Росії «Київський районний суд» окупованого Криму заарештував активіста.

1 квітня 2020 року стало відомо, що обвинуваченого в підготовці до теракту жителя Сакського району Криму Олега Приходька незаконно етапували з сімферопольського СІЗО в Росію. 7 квітня стало відомо, що Приходька доставили в СІЗО Ростова-на-Дону.

Нагадуємо, російський суд у Ростові-на-Дону 7 вересня 2020 р продовжив арешт Приходька на три місяці.

Ще на цю тему