Британський військовий аташе відвідав КПВВ на адмінкордоні між Кримом і Херсонщиною

10:01 03.12.2020

Аташе з питань оборони, комодор Королівських ВМС Великої Британії Тім Вудз відвідав три контрольно-пропускні пункти на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю – «Чонгар», «Чаплинку» і «Каланчак».

Про це повідомили в Представництві Президента України в АРК, передають Крим.Реалії.

За даними відомства, очільник представництва Антон Кориневич разом із військовим аташе обговорювали питання соціально-політичної та безпекової ситуації в регіоні, а також запуск Кримської платформи.

«Наші британські партнери зазначили, що дуже важливо бачити реальну ситуацію своїми очима і висловлювати підтримку України особистою присутністю. Відзначили також і важливість ініціативи міжнародного діалогового майданчика – «Кримської платформи». Команда Представництва Президента України в АР Крим вдячна партнерам України за високу увагу до викликів збройної агресії Російської Федерації та готовність надавати Україні всебічну підтримку», – прокоментував Антон Кориневич.

Раніше посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс відвідала пункт пропуску «Каланчак». Також вона підтримала концепцію створення платформи з деокупації Криму.

Ще на цю тему