В Карабасі підірвалася пошукова група: поранено миротворця РФ, є загиблий

У Нагірному Карабаху в районі Мадагіза підірвалася спільна пошукова група. В результаті загинув азербайджанський військовий, поранення отримали російський миротворець і співробітники місцевого «міністерства з надзвичайних ситуацій».

Про це повідомили в Міністерстві оборони Росії, передає РБК-Україна.

Повідомляється, що спільна група у складі російських миротворців, Збройних сил Азербайджану, «МНС» Карабаху і співробітників Червоного хреста проводили пошуки загиблих в Тертерському районі.

«В районі населеного пункту Мадагіз при проведенні робіт стався вибух міни. В результаті підриву офіцер російського контингенту миротворчих сил отримав поранення», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що загинув один азербайджанський офіцер, ще чотири співробітника місцевого «МНС» отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що війна у Нагірному Карабасі була зупинена спільними зусиллями Анкари і Москви.

За словами азербайджанського лідера Ільхама Алієва, мирна угода щодо Нагірного Карабаху поставила крапку в багаторічному конфлікті.

Ще на цю тему