Жодних медичних маніпуляцій щодо політв’язня Сізікова не проводиться

15:15 23.10.2020

Адвокат Сергій Легостов відвідав у психіатричній лікарні фігуранта «справи про так званий тероризм», етнічного російського мусульманина, інваліда першої групи по зору Олександра Сізікова, якого «суд» відправив на стаціонарну судово-психіатричну експертизу. Наразі ніяких медичних маніпуляцій щодо нього не проводиться.

Про це адвокат Сергій Легостов повідомив активістам «Кримської солідарності».

«Пройшов в принципі достатньо швидко, виглядає він нормально. На умови утримання в лікарні не скаржився. Настрій теж у нормі. Ніяких медичних процедур з ним не проводять, тільки спостерігають за його поведінкою — з урахуванням цілей його приміщення в цю лікарню. Єдине, що він попросив, це шампунь і пару упаковок одноразових станків, які я йому передам через КПП. І найближчим часом — це вівторок або четвер наступного тижня я також відвідаю його у лікарні», — розповів адвокат.

Нагадаємо, «Київський районний суд» Сімферополя за проханням ФСБ відправив фігуранта «справи про так званий тероризм», етнічного російського мусульманина, інваліда першої групи по зору Олександра Сізікова на примусову стаціонарну психіатричну експертизу.

Ще на цю тему