Спеціальний Київський Безпековий Форум відбудеться 23 жовтня

20:30 19.10.2020

Спеціальний Київський Безпековий Форум 2020 «буде присвячений найгострішим проблемам миру і безпеки, які стоять перед Україною, Східною Європою та євроатлантичним простором».

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу «Народного фронту».

Зазначається, що проводить захід Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» 23 жовтня з 10:00.

Голова КБФ Арсеній Яценюк у своєму Facebook повідомив, що форум проходитиме в особливому форматі: «Наживо в самому залі буде не більше двадцяти людей. Але форум з’єднає Київ, Брюссель і Вашингтон і сотні тисяч глядачів по всьому світу через соцмережі».

«Незважаючи на нові хвилі пандемії та кризи, ми прийняли рішення організувати наш форум, щоб світ почув позицію України з головних проблем війни і миру в нашому регіоні», - написав він.

«Україну представляє не лише влада. Світ повинен чути консолідовану національну позицію України. Наша сила - в єдності справді національних політиків, громадських діячів та експертів. Це - дія на захист інтересів України», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Як повідомляє пресслужба КБФ, у форумі візьмуть участь високопоставлені українські та іноземні урядовці і дипломати, громадські діячі, міжнародні експерти. Із спеціальними посланнями звернуться філософ Френсіс Фукуяма та Дональд Туск, колишній президент Європейської Ради.

Ще на цю тему