В окупованій Керчі «бюджетників» примусили виконувати роботу комунальної служби

19:30 16.10.2020

Працівників «міських управлінь» тимчасово окупованої Росією Керчі примусили у їхній робочий день прибирати вздовж центральних вулиць міста, а також у парках і скверах.

Про це повідомляє «Керч.ФМ», передає QHA.

Зазначається, що окупанти минулого місяця уклали контракт з муніципальним підприємством «ЖилсервісКерч» на прибирання парків і скверів. Контракт діє з моменту підписання і до 31 грудня 2020 року. За ці послуги з міського бюджету заплатять «ЖилсервісКерч» 5,1 мільйонів російських рублів (близько 1,85 мільйонів гривень за курсом Нацбанку України).

Мабуть фахівці «фінуправління», житлово-комунального, правового «управлінь», міської «бухгалтерії» виконали всю свою роботу на відмінно і у вільний час зголосилися безкоштовно (або за відгул, це як пощастить) допомагати «Жилсервісу», — іронізує видання.

За прибирання окупованої Керчі цьогоріч змагалися МУП «ЖилсервісКерч» і компанія «Блокчейн». «Блокчейн» зголосилася надати послуги за 5,6 мільйонів рублів, а «Жилсервіс» зголосився зробити це за 5,1 млн, за що і був обраний міським «управлінням».

Як повідомлялося раніше, міська окупаційна «влада» в Ялті вигадала для працівників комунальних служб благоустрою міста посвідчення, присягу та нову уніформу, яка нагадує одяг двірників у Російській Імперії XIX століття.

 

Ще на цю тему