Новий російський лайнер «MUSTAI KARIM» в круїзі Ростов - Новоросійськ не ризикнув зайти до окупованого Криму - Моніторингова група BlackSeaNews

12:01 30.09.2020

Моніторингова група BlackSeaNews ретельно відслідковувала перший круїз нового круїзного лайнера РФ типу «ріка-море» за маршрутом Ростов - Єйськ - Новоросійськ - Порт Кавказ - Ростов. 

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook керівник Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень, головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко.

29.09.2020 лайнер «MUSTAI KARIM», IMO: 9879351, на зворотному шляху з Новоросійська мав зупинку в «Порт Кавказ» (з екскурсіями для пасажирів в Темрюк. Окупований Крим - поруч, під мостом пройшли...

«Звичайно, ми не виключали вірогідність, що лайнер може зайти до окупованого Криму в Керченський порт. Але цього не сталося», пише Андрій Клименко.

«Уявляємо, як свербіло в організаторів круїзу, але страх санкцій переміг – навіть екскурсії до Керчі по новому мосту не організували», – іронізує Андрій Клименко.

 

Ще на цю тему