Не можна закривати очі на те, що член РБ ООН змушує замовкнути журналістів в окупованому Криму – Кулеба

09:45 29.09.2020

–Ми не повинні закривати очі на те, що член Ради безпеки ООН змушує замовкнути правозахисників, громадських активістів і журналістів в окупованому Криму. 

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час виступу на II Міністерській зустрічі Групи друзів жертв тероризму, повідомляє УНН з посиланням на Міністерство закордонних справ.

Сьогодні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив на II Міністерськsq зустрічі Групи друзів жертв тероризму, відзначили в МЗС.

За його словами, Україна підтримує всіх і кожного, хто постраждав від терористичних атак.

«Українці дуже добре знають, наскільки злим може бути тероризм. Збройна агресія Росії проти України на Донбасі і в Криму за шість років привела до численних терористичних актів. Ми не повинні закривати очі на те, що член Ради безпеки ООН змушує замовкнути правозахисників, громадських активістів і журналістів в окупованому Криму під прикриттям контртерористичних заходів або тероризує цивільне населення Донбасу. Наше завдання - забезпечити, щоб всі виконавці, організатори, наставники і спонсори терористичної діяльності були притягнуті до відповідальності. Це також наша спільна відповідальність перед жертвами тероризму», – зазначив Кулеба.

Ще на цю тему