Пара конвертопланів армії США пролетіли над Дніпром у самому центрі Києва / Відео

14:15 23.09.2020

Ланка американських конвертопланів пройшлась вздовж Дніпра від моста ім. Патона, повз арку Дружби Народов, пролетіла над новим мостом Подільсько-Воскресенської лінії метро та попрямувала на північ - до Оболоні. Через декілька хвилин літальні апарати пролетіли зворотнім маршрутом.

Це, як повідомило Посольство США в Україні, сталось близько 12.30 за Київським часом у середу, 23 вересня, біля Арки Дружби народів та вздовж Дніпра. Кадри польоту зняв корреспондент Defense Express.

В цей же час польоти транспортних літаків ВПС США MC130J могли спостерігати мешканці Херсону, Запоріжжя, Дніпра, Полтави та Черкас.

В цей же час польоти транспортних літаків ВПС США MC130J могли спостерігати мешканці Херсону, Запоріжжя, Дніпра, Полтави та Черкас.

Літальні апарати Osprey CV-22 та MC 130J зі складу збройних сил Сполучених Штатів Америки прибули в Україну та беруть участь у стратегічних командно-штабних навчань "Об`єднані зусилля-2020", як знак підтримки іноземних партнерів у протистоянні України збройній агресії з боку РФ.

Нагадаємо, що ряд спільних військових навчань України та країн НАТО проходять як на території України, так і ряду європейських країн на тлі проведення в РФ масштабних стратегічних навчань "Кавказ-2020".

Ще на цю тему