За дорученням Зеленського погашено заборгованість із зарплати працівникам "Миколаївського суднобудівного заводу"

18:42 23.07.2019

За дорученням президента України Володимира Зеленського було вирішено питання погашення заборгованості з заробітної плати працівникам державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" (Миколаїв).

Про це повідомляє у вівторок Офіс президента, передає Інтерфакс-Україна.

"23 липня Державний концерн "Укроборонпром" відзвітував про виконання доручення президента в повному обсязі. За його інформацією, на рахунки державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" для погашення заборгованості з заробітної плати було перераховано 54,8 млн грн. Крім того, було перераховано 31,7 млн грн для виплат компенсації за несвоєчасно виплачену заробітну плату, а також податків і зборів, пов’язаних із розрахунком за оплату праці", - йдеться в оприлюдненому у вівторок повідомленні.

В Офісі президента нагадали, що під час робочої поїздки в Миколаївську область 17 липня Зеленський отримав інформацію про наявність боргів із зарплати перед працівниками цього підприємства. Президент доручив генеральному директору "Укроборонпрому" Павлу Букіну невідкладно вирішити питання погашення цієї заборгованості.

Ще на цю тему