На економічний форум до окупованого Криму приїхали європейські політики - ЗМІ

13:45 19.04.2018

«Крымтелеком», выполняющий функции государственного оператора связи, в оккупационном «правительстве» Крыма планируют продать до конца года.

Среди потенциальных покупателей компании, приватизация которой была ранее одобрена депутатами «госсовета», операторы «большой тройки», пишет Новый День.

«Этим активом интересуются очень многие компании — вы же знаете, они к нам не зашли в 2014 году в связи с санкциями и некоторыми опасениями. Но сегодня все проявляют живой интерес», — цитирует RNS «вице-премьера» в оккупированном Крыму Виталия Нахлупина.

Нахлупин допустил возможность приобретения «Крымтелекома» операторами «МТС», «Билайн», «Мегафоном» не напрямую, а с использованием различных схем. В том числе, с привлечением зарубежных участников сделки.

В окупованому Росією Криму відкрився міжнародний Ялтинський економічний форум, на який приїхали також європейські політики.

За даними організаторів, у ньому візьмуть участь близько 3 тис. осіб з 60 країн, передає УНІАН з посиланням на ТАСС.

Раніше окупанти анонсували приїзд делегації з Німеччини та Австрії, а також участь делегатів з Італії та Греції.

Повідомляється, що на форум до окупантів приїхала велика делегація із Сирії — 70 осіб.

На відкритті форуму виступив німецький депутат Маркус Фронмайєр, що представляє ультраправу партію «Альтернатива для Німеччини».

Також на заході віце-мер австрійського міста Лінц Детлеф Фіммер закликав відмовитися від антиросійських санкцій.

Раніше окупанти анонсували, що Крим у квітні відвідає делегація німецьких депутатів і бізнесменів.

Ще на цю тему