У Севастополі російські військові відпрацьовують ракетні удари по морських цілях

22:14 02.02.2018

В окупованому Севастополі ракетні комплекси Чорноморського флоту Росії проводять планові тренування з нанесення ракетних ударів по морських цілях.

Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення російського Чорноморського флоту капітан 1 рангу В’ячеслав Трухачов, передає Центр журналістських розслідувань.

За його словами, відповідно до плану бойової підготовки, до виконання заходів залучено дивізіони берегових ракетних комплексів «Бастіон» та «Бал», мобільні берегові комплекси розвідки морської і повітряної обстановки, а також екіпажі літаків СУ-30СМ морської авіації і ППО Чорноморського флоту Росії.

«Розрахунки бойової техніки відпрацьовують висунення в полігони бойової підготовки, розгортання і підготовку зброї до застосування згідно з чинними тимчасовими нормативами. Планується, що в ході навчальних заходів розрахунки ракетних комплексів виконають умовні (електронні) пуски ракет», – зазначив Трухачов.

У 2018 році в районі мису Фіолент в Севастополі заступили на бойове чергування зенітні ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 «Тріумф».

Ще на цю тему