Нові можливості зв’язку, які вже функціонують на оновленому сайті прокуратури АР Крим

00:25 24.01.2018

Онлайн-відеозв’язок та електронна форма для анонімних повідомлень – нові можливості зв’язку, які вже функціонують на оновленому сайті прокуратури АР Крим.

Розуміючи реальність загрози від окупаційного режиму, яка може торкнутися проукраїнські налаштованих громадян, прокуратура Автономної Республіки Крим прагне створити максимально сприятливі та безпечні умови для інформування про випадки порушення прав кримчан, вчинення проти них воєнних злочинів та злочинів проти людяності, повідомляє офіційний сайт прокуратури АР Крим.

У зв’язку з цим на офіційному веб-сайті прокуратури створено електронну форму для анонімних повідомлень про факти вчинення вказаних порушень прав людини.

Також, для ефективного діалогу між прокуратурою автономії та особами, які постраждали від окупаційного режиму або стали свідками порушень прав громадян України та проживають у Криму, через Skype запроваджено онлайн-відеозв’язок з прокуратурою АР Крим.

Онлайн-відеозв’язок з прокуратурою працюватиме щовівторка, середи та четверга з 10:00 до 13:00. 

Зауважимо, що встановлення ефективного зворотного зв’язку з населенням, за існуючого режиму тимчасової окупації РФ частини території України – Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, ‒ є важливою невід’ємною умовою своєчасного виявлення та фіксації випадків порушення окупаційною владою конституційних прав людини, вчинення щодо кримчан воєнних злочинів та злочинів проти людяності, з метою подальшого притягнення винних до кримінальної відповідальності на національному та міжнародному рівні.