Україна та Грузія зміцнюватимуть взаємодію у межах міжнародних організацій

13:23 24.11.2017

Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Грузії Гіоргі Квірікашвілі під час зустрічі у Брюсселі наголосили на важливості зміцнення взаємодії у межах міжнародних та регіональних організацій.

Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення прес-служби АПУ.

«Сторони підтвердили взаємну підтримку суверенітету та територіальній цілісності обох країн, а також підкреслили важливість подальшого зміцнення взаємодії в рамках міжнародних та регіональних організацій», — йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією АПУ, співрозмовники відзначили суттєву активізацію політичного діалогу за результатами державного візиту Президента України Петра Порошенка до Грузії у липні поточного року.

Сторони обговорили, як зазначається, й секторальне співробітництво, де йшлося про позитивну динаміку у двосторонній торгівлі, а також перспективи співпраці у транспортній сфері із максимальним задіянням транзитного потенціалу України і Грузії.

Президент Порошенко висловив вдячність грузинській стороні за сприяння в реабілітації українських дітей та поранених військовослужбовців на території Грузії.

Нагадаємо, завтра Президент України Петро Порошенко зустрінеться з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Ще на цю тему