Чотирьом затриманим кримським татарам окупанти "шиють" одну справу

17:50 02.10.2017

В окупованому Криму чотирьох затриманих сьогодні кримських татар "об'єднали" однією спільною справою і шантажують, пропонуючи "співпрацювати зі слідством".

Про це повідомляє "Кримська солідарність" з посиланням на адвоката Едема Семедляєва. 

"Наразі відомо, що в будівлі ФСБ (Сімферополь, бульвар Франка) знаходяться всі четверо затриманих... До рідних затриманих вийшов адвокат Едем Семедляєв і повідомив, що всіх затриманих об'єднали в одну справу і пропонують їм співпрацювати зі слідством, натомість більш м'який запобіжний захід", - йдеться у повідомленні.

Наголошують, що в деяких російських ЗМІ вже вранці була анонсована інформація про затримання в Криму групи людей, нібито причетних до "екстремістської" діяльності забороненої в Росії організації "Табліг джамаат".

"Традиційно, російські ЗМІ "спрацювали" швидше за слідчі органи і вже опублікували результати слідчих заходів, що вказує на заздалегідь спланований спільний хід дій російських силовиків і ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці в окупованому Криму затримали чотирьох кримських татар: Рената Сулейманова, Арсена Кубедінова, Сейрана Мустафаєва і 64-річного Талята Абдурахманова.

Ще на цю тему