До Дня незалежності України у Херсоні створили дуже зворушливий відеоролик / Видео

12:45 23.08.2017

«Любіть Україну»  – таку назву отримала робота команди під керівництвом журналіста Елеонори Гуськової, у якості продюсера, та головного оператора Юрія Харченка.
 
«Любить Україну» - всім відомий вірш Володимира Сосюри – став ідеєю і сюжетом роліка. Читаючи цей вірш, херсонці щиро висловлюють свою любов до Батьківщини і вітають з Днем народження її Незалежності. 
 
Ідея створення відеороліку, як розповіла Елеонора Гуськова, належить голові Херсонської обласної адміністрації.
 
«Під час апаратної наради Андрій Гордєєв висловив думку, що потрібно створити вітальний ролик до Дня незалежності, але щоб окрім нього у сюжеті були ще й інші жителі Херсонщини. Тому я, як його прес-секретар, підхватила цю ідею. Разом з іншими співробітниками прес-центру ми думали, який вірш взяти за основу. Перечитували Шевченка, Ліну Костенко, інших сучасних українських авторів, але врешті-решт повернулися до усім відомого "Любіть Україну", - розповідає Елеонора.
 
Перед авторами майбутнього відеороліка постало питання, кого запросити до участі? Хто буде зніматися?
 
«Була ідея, щоб це були заслужені діячі, приміром вчителі, медики. Але оскільки губернатор у нас молодий, то ми виріши долучити якомога більше молодих людей, - повідомляє журналіст. У пошуку людей авторам допомагав також керуючий апаратом адміністрації Володимир Клюцевський.
 
І результат роботи – готовий відеоролік – показав, що акторів підібрали дуже вдало. Вони не грали – віршовані слова йшли від серця. Тож вийшло дуже щире та патріотичне відео.
 

Ще на цю тему