Опублікована база даних ідентифікації російських військ на Донбасі / ВІДЕО

13:29 23.11.2016

Міжнародна волонтерська розвідувальна спільнота InformNapam вже понад два роки наполегливо збирає докази російської агресії в Україні. Викриття та доведення участі російських кадрових військових у війні на Донбасі та Сирії є найважливішою частиною роботи спільноти.

Наразі волонтери InformNapalm змогли ідентифікувати військовослужбовців з 75 російських військових частин, які переправлялися до України за наказом свого командування. Відео-презентація бази даних розслідувань швидко ознайомить вас з основними висновками, які зроблені аналітиками спільноти.

Повна база даних розслідувань InformNapalm містить набагато більше інформації. Ви можете ознайомитись з нею тут: http://russian-presence-in-ukraine.silk.co

Кожне дослідження має від 5 до 20 мовних перекладів, в тому числі українською, англійською, німецькою, французькою та багатьма іншими мовами. Волонтери InformNapalm живуть у більш ніж 30 країнах світу і допомагають у перекладі та розповсюджені інформації заради єдиної цілі – притягнення країни-агресора (Російської Федерації) до відповідальності за розв’язання війни, терору та захоплення територій суверенних країн.

Англомовна версія цього відео вперше була представлена на засіданні Парламентської асамблеї НАТО в Стамбулі (Туреччина) 19 листопада 2016.

Міжнародна спільнота InformNapalm висловлює величезну подяку Михайлові Войчуку, який вже в черговий раз допомагає із озвученням наших відео українською мовою. 

 

Теми:

Ще на цю тему